www.segtnan.no Om oss Ti. 18. sep. 2018

.

 

 

 

 

 

Segtnan
Kunnskapsutvikling AS

Trastveien 30

8665 Mosjøen

 

post@segtnan.no

Om oss

På grunn av ny satsning og omorganisering er siden er under oppdatering.

Mer info kommer.

 

 

Ansatte  

 

Øyvind Segtnan er manuellterapeut.

Øyvind jobber som manuellterapeut, og er ekspert på muskel og skjelettsystemet. Øyvind er timeansatt hos oss, og sitt daglige virke har han på Frisk3 Mosjøen. Ta kontakt på tlf. 75 11 35 55 hvis du ønsker time (du trenger ikke henvisning fra lege for å få time hos manuellterapeut).

 

Manuellterapeuter diagnostiserer og behandler muskel- og skjelettplager, og kan skille mellom slike plager og mer alvorlige lidelser som kan ha samme symptomer (eks. brudd, skader, kreft eller betennelsesreaksjoner). De kan rekvirere røntgen, henvise til spesialist og fysioterapeut, samt sykemelde.  

 

Øyvind har tilleggsutdanning i behandling av barn med KISS-KID syndrom, og han samarbeider med Helsestasjonen i Mosjøen ved behandling av barn. Han har mange års erfaring fra bedriftshelsetjeneste, og er fagansvarlig og foreleser om forebygging av sykefravær, ergonomi, og smertemestring. 

 

Øyvind har vært sentral i utviklingen av manuellterapi teknikker i Norge, og har lang erfaring som kursholder for fysioterapeuter og manuellterapeuter både i Norge og i utlandet. Han har i mange år vært fagansvarlig for en rekke tverrfaglige seminarer for leger, kiropraktorer, fysioterapeuter og manuellterapeuter. I 2013 underviser Øyvind på en rekke kurs i Norge. 

 

Øyvind Segtnan ble i mars 2013 kåret til årets manuellterapeut i Norge.

 

 

 

Våre samarbeids partnere

 

Manuellterapi

 

Manuellterapeut Jostein Ellingsen

Jostein er universitetslektor. Han har undervist i manuellterapi teknikker ved Universitetet i Bergen siden 2001, og han er en hyppig brukt foredragsholder innen fagene manuellterapi og smertefysiologi.

 

Jostein og Øyvind Segtnan har sammen hold en rekke kurs for manuellterapeuter og fysioterapeuter i inn-og utland siden 1992. 

 

I tillegg til jobben ved UiB driver Jostein egen privat manuellterapi praksis i Melbu i Vesterålen.

 

 

Professor Eyal Lederman

Lederman har praktisert osteopati i over to tiår, og han har en doktorgrad innen nevrofysiologi. Han har også forsket på Harmonic Technique og fysiologiske effekter av manuell terapi, og han er forfatter av bøkene "Harmonic Technique", "The Science and Practice of Manuell terapi" og "Neuromuscular rehabilitering i manuell og fysisk terapi".

 

I 2013 har Lederman undervist på vårt kurs i Harmonic Technique som vi arrangerte i mars i samarbeid med Jostein Ellingsen i Melbu.

Vi planlegger nytt kurs i Norge sommeren 2014 med Lederman. Mer info kommer i november 2013.

 

 

 

Professor Laurie S. Hartman 

Hartman er professor i osteopatiske teknikker. Han har undervist over hele verden i mer enn 30 år. Hartman er en av verdens mest anerkjente innen fagfeltet, og han er forfatteren av boken "Handbook of Osteopathic Technique". 

 

Hartman har undervist i Norge sammen med Øyvind Segtnan over en periode på 15 år. 

I 2012 underviste Hartman på våre tre kurs for manuellterapeuter i London. 

Dette var trolig Hartmans siste kurs da han har avsluttet sin kursvirksomhet.

 

 

 

Segtnan Kunnskapsutvikling HMS helse miljø arbeidsmiljø sikkerhet analyse analyser risiko risikoanalyse risikovurdering ik internkontroll system miljøsertifisering opplæring kurs lederkurs grunnkurs grunnopplæring dokumentert organisasjonsutvikling ou rådgivning konsulent bistand bedrift kjemikalier støy lyd inneklima lys måling målinger vern verneombud vernearbeid vernerunde bht bedriftshelse bedriftshelsetjeneste mt manuellterapi manuell terapi terapeut fysioterapi fysioterapeut Øyvind Pia Segtnan Mosjøen Helgeland Nordland
web: info helgeland